Onze klanten

Techne heeft expertise op vlak van IT-oplossingen voor verschillende soorten bedrijven en vzw’s. We werken voor kleine, middelgrote en grote organisaties. En we zijn actief in verschillende specifieke sectoren. Telkens spelen we in op de eigenheid van de organisatie en de sector. Daarom helpen onze IT-oplossingen onze klanten echt vooruit.

Meer dan 100 referenties. Ontdek ze:

 • Per bedrijfsgrootte:
 • Klein
 • Middelgroot
 • Groot
 • Per sector:
 • VZW

Onze oplossingen voor kleine organisaties

Wij weten hoe IT kleine organisaties vooruit kan helpen

Kleine kmo’s of vzw’s hebben geen eigen IT-team. En het budget voor IT is ook niet bijzonder groot. Toch moet de IT tegemoet komen aan de noden van de organisatie. Een flexibele en snelle IT-partner met feeling voor de uitdagingen van een kleine organisatie is dus een must.

Techne heeft een ruime ervaring met kleine organisaties:

 • We zijn een totaalpartner waarbij kleine organisaties met al hun IT-vragen terecht kunnen.
 • We hanteren een duidelijke en begrijpbare taal.
 • Onze aanpak is transparant.

Of het nu gaat om de IT-infrastructuur, de digitale communicatie of andere IT-gerelateerde issues: kleine organisaties kunnen ermee terecht bij ons.

Succesverhaal

Kempeneer showroom
67%
Meer web bezoekers
Nieuwe webshop van Kempeneer levert op 1 jaar tijd 67% meer gratis website bezoekers op.

Onze oplossingen voor middelgrote organisaties

Wij weten welke IT middelgrote organisaties nodig hebben

Middelgrote organisaties hebben soms nood aan tijdelijke expertise om het eigen IT-team te ontlasten en te versterken. Ze verwachten dat de ondersteuning gebeurd volgens heldere procedures.

Techne biedt de juiste service om middelgrote organisaties verder te helpen.

 • We zorgen voor continuïteit in de werking van de IT.
 • We zijn 24/7 beschikbaar om IT-problemen meteen van de baan te helpen.
 • We kunnen indien gewenst de volledige IT-ondersteuning op ons nemen en zelfs de interne permanentie verzorgen.

Techne biedt de combinatie van uitgebreide expertise en het werken volgens duidelijke procedures. Daardoor zijn we de juiste partner voor middelgrote bedrijven of vzw’s die 100% willen vertrouwen op hun IT-partner.

Succesverhaal

Claes printing
25K
Besparing
Technologisch advies in lijn met de bedrijfsstrategie bespaart Claes Printing meer dan €25.000 aan licenties
Infano
0%
Downtime
Office 365 met Exchange en SharePoint zorgt voor vlottere samenwerking binnen Infano.

Wij weten hoe grote organisaties werken

Grote organisaties willen een IT-partner die zich meteen kan inleven in de specifieke werkwijze van een bedrijf of vzw met omvang. Ze willen een gestructureerde en efficiënte aanpak die resultaat oplevert. Techne kent de complexiteit van een grote organisatie.

Onze gesprekspartner binnen een grote organisatie is meestal de interne IT-verantwoordelijke. Met hem of haar stellen we een dienstenpakket op in functie van de skills van het interne IT-team en de noden van de organisatie.

 • Is het IT-team sterk in eerstelijnssupport, dan zorgen wij voor de tweede- en derdelijnsondersteuning.
 • Scoren de eigen medewerkers goed op vlak van businessprocessen en ontwikkeling, dan focussen wij op de support en de IT-architectuur.

Heeft een grote organisatie tijdelijk nood aan specifieke skills of net aan extra ondersteuning tijdens een drukke periode, wij kunnen er voor zorgen.

Meer dan twintig jaar ervaring binnen grote organisaties zorgt er voor dat we weten waarover we spreken. Bovendien kunnen we de nodige certificaten voorleggen.

Succesverhaal

20%
Tijdsbesparing
Efficiëntere administratie en coördinatie van de voedselbedeling dankzij Office 365 en centralisatie.

Onze oplossingen voor VZW's

Ook voor VZW’s vormt technologie een hefboom om de werking te optimaliseren en de sociale impact te vergroten. Bij Techne zien we het dan ook als een sociaal engagement om non-profitorganisaties hierin te ondersteunen.

 • Je VZW zoekt oplossingen om medewerkers en vrijwilligers beter te laten samenwerken?
 • Je wil met een minimaal budget een maximaal rendement behalen?
 • Je zoekt een adviseur die je begeleidt in het donatieprogramma van grote technologiepartners?

Specifieke uitdagingen

VZW’s hebben specifieke uitdagingen. De IT-budgetten zijn vaak beperkt en medewerkers bevinden zich zowel binnen- als buitenshuis. Wij merken dat VZW’s in de eerste plaats op zoek
zijn naar een adviseur, die hen technologische oplossingen kan bieden om de werking te verbeteren, maar tegelijkertijd kan wijzen op opportuniteiten. Door onze nauwe samenwerking SOCIALwaremet SOCIALware bijvoorbeeld helpen we VZW’s aan professionele softwarepakketten, geheel gratis of aan een fractie van de prijs. Deelnemende partners zijn bijvoorbeeld Adobe, Cisco, Microsoft en Symantec. Daarnaast bieden we via SOCIALcloud ook cloudoplossingen op maat van non-profitbedrijven.

Verder houden we geregeld gratis informatiesessies voor VZW’s. Tijdens deze sessies wijzen we hen bijvoorbeeld op de mogelijkheden van nieuwe technologische ontwikkelingen zoals ‘de cloud’. VZW’s genieten verder van gereduceerde tarieven voor onze IT-diensten.

Succesverhaal

Infano
0%
Downtime
Office 365 met Exchange en SharePoint zorgt voor vlottere samenwerking binnen Infano.