Het digitalisering framework: Hoe maximaal rendement halen uit een beperkt budget?

Beschrijving

**Wees er snel bij, deze sessie is gratis en het aantal inschrijvingen is beperkt. Max 2 inschrijvingen per organisatie**

Digitalisering is nog steeds een opener voor vrijwel elk zakelijk gesprek. En toch is het moeilijk er een eenduidige definitie van te geven. Oorspronkelijk was het niet meer dan het omzetten van data van een analoge gegevensdrager naar een digitale gegevensdrager. Denk aan het digitaliseren van muziek of foto’s.

Die omschrijving dekt uiteraard de lading al lang niet meer.

Vandaag bestrijkt digitalisering verschillende dimensies. Van digitale transformatie (Dingen anders doen) tot digitale innovatie (Andere dingen doen). Met als ultieme doel een hogere efficiëntie, lagere kosten, concurrentievoordeel of groei te realiseren.

Maak kennis met het digitalisering framework en ontdek hoe KMO’s met een beperkt budget het grootste rendement behalen uit digitalisering.

Waar gaan we het concreet over hebben?

Tijdens de sessie gaan we door het digitalisering framework en bespreken we verschillende praktijkvoorbeelden van andere KMO’s die wij begeleid hebben tijdens dergelijk traject.

Na de sessie heb je een goed beeld van de digitale inspanningen die voor jouw organisatie en binnen jouw budget maximaal rendement opleveren.

Voor wie is deze sessie?

Deze sessie is voor zaakvoerders die maximaal rendement willen behalen uit digitalisering. Deelname is gratis maar de plaatsen zijn beperkt. Aarzel dus niet en registreer vandaag je plaats.

Registreer hier:

Praktische info:

Adres: Techne – Gasthuisstraat 54 – 1760 Roosdaal
Datum: Vrijdag 25/10
Tijd: 9u – 12u (ontvangst vanaf 8u30, we voorzien ontbijt)
Kostprijs: Gratis

Sprekers

  • Walter Van Hecke Zaakvoerder Techne
  • Rutger Gillis Customer Success Engineer Techne
Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

© 2019 Techne. All Rights Reserved.
Privacybeleid  |  Cookiebeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Sitemap