Razendsnelle IT-ondersteuning

Tijdverlies, een overwerkte IT-verantwoordelijke, ellendig lang wachten op support… IT kan een bron van ergernis en frustratie zijn. Nochtans is het doel van IT net om je vlotter te laten werken. Problemen moeten dan ook een snelle oplossing krijgen. En die vind je bij de helpdesk van Techne. Ons doel: 99 % van alle issues binnen het uur oplossen.

Onze helpdesk staat paraat voor al onze klanten, van kleine en middelgrote organisaties tot corporate alsook de non-profit sector.

  • Heb je behoefte aan een snel en onderbouwd antwoord op je vragen maar geen eigen IT afdeling? Onze helpdesk helpt je graag voort
  • Wil jouw IT’er zich focussen op de corebusiness? Onze helpdesk neemt de eerste- en tweedelijnsondersteuning graag over
  • Is je IT’er ziek of op vakantie? Onze helpdesk springt graag in wanneer nodig

De overgrote meerderheid van de IT-gerelateerde vragen kunnen we van op afstand oplossen. En is het toch nodig, dan komen we ter plaatse. Tijdens de kantooruren is onze helpdesk permanent bereikbaar. En wil je genieten van 24/7-ondersteuning? Dat kan ook op ons noodnummer.

Contacteer ons
Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.


* Verplichte velden

© 2018 Techne. All Rights Reserved.
Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden  |  Sitemap