LinkedIn tip: zo deel je je company updates op je persoonlijk profiel

18 maart 2014

Heeft u naast uw persoonlijk profiel ook een bedrijfspagina op LinkedIn, dan heeft u vast gemerkt dat de share knop onder uw LinkedIn status updates op uw bedrijfspagina verdwenen is. Hoe kan u deze updates dan eenvoudig delen?

Om meer bereik te creëren voor uw LinkedIn bedrijfspagina updates kan het handig zijn om deze updates te delen op uw persoonlijke pagina, of die van uw medewerkers. Dit kon voorheen heel eenvoudig door een ‘share’ knop onder de status update, maar LinkedIn lijkt deze functie nu verborgen te hebben. In de plaats staat er prominent een ‘sponsor update’ knop waardoor updates tegen betaling gepromoot kunnen worden.

LinkedIn sponsor update

LinkedIn bedrijfspagina updates delen met persoonlijk profiel

De bedrijfspagina updates met share mogelijkheid komen standaard terecht in het update overzicht van het persoonlijk profiel. Het probleem hier is echter dat het al snel moeilijk wordt om een bepaalde update terug te vinden.
Er is gelukkig een eenvoudigere manier om een bepaalde update terug te vinden.

Ga in het menu bovenin naar ‘Interests’ – ‘Companies’

linkedin company updates

In dit overzicht vindt u makkelijk uw bedrijfspagina updates terug. Onder elke post heeft u nu de mogelijkheden like, comment en share.

LinkedIn update delen

Jij hebt doelen, wij hebben de technologie om ze te helpen bereiken.

Wacht je op een goed moment om je vraag te stellen? Nu is het perfecte moment. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.